Üzenet a hegyről

Mindennapi gondolatok a virágos Magyarországért és a szivárványkövek fényesítéséért...

A spirituális körök titka

A pszichológiában is alkalmazzák a mandalafestést

Mandalakészítés közben megnyilvánulnak a tudatalattiba száműzött érzelmek.Rajzolása megnyugtatja, felszabadítja az embert és a szervezet öngyógyító folyamatait is beindítja.

Út a lélekig

A mandala tulajdonképpen egy szimetrikus formákból álló meditációs kép. A szanszkrit eredetű szó jelentése kör, ív,cikkely.Az emberiség mindig szentnek tekintette ezt a formát.

A hatása is sokféle lehet: nézegetve harmónizálhatjuk energiánkat,gyógyíthatjuk testünket, lelkünket,de az önismeret elmélyítését is szolgálhatja.

Legyen saját mandalád!

http://onmegvalositas.hu/cikk/osi_mandalak_uzenet


http://mandalakeszites.hupont.hu/32/udvozlom-oldalamon

http://www.freegames.hu/flash/mandala.html

 

 

 Bozó Edit Liza varázslatos mandalái:

 http://www.selyemfestes.com/alkotasaim 

 

A színek hatásai:

A színek maguk is rezgések, és válaszreakciót váltanak ki az emberi testben, amely úgy viselkedik hatására, mint egy prizma. A szín a fény megerősítése. Minden fény látható, sugárzó energia, mely hullám formájában 300 000km/s sebességgel terjed a térenát. Emlékek, gondolatok jutnak eszünkbe hatásukra. Befolyásolják gondolatainkat, tetteinket, egészségünket, kapcsolatainkat. Minden szín más-más hullámhosszúságon és különböző frekvenciával rezeg. Terjedésének sebessége mindenre nagy hatással van. A színekkel terápiát is végezhetünk és gyógyíthatunk. A legfontosabb az otthonunk színvilága, hiszen legtöbbször ott pihenünk, lazítunk, kikapcsolódunk. Különböző színterápiás módszerek léteznek. Erre a célra használhatunk egy szép mandalát is. Minél többször látjuk, ha a meditációt ránézve kezdjük, annál jobb. A színek és a formák rögzülnek, bármikor felidézhetőek. A szemünk érzékeli a színt és beindít egy lelki folyamatot. Ezzel szinten tartható a sikerhez és a boldogsághoz megfelelő lelki egyensúly. Fontos tudni, hogy ha valaki nem hisz benne, nem meditál, a folyamat akkor is beindul. Belső énünk, önmagunk megismerése életünk legfontosabb része.

 

Piros: szeretet, szenvedély, életkedv, önbizalom, kitartás, erő, hatalom színe, a fizikai erőt növeli, az aurában túlzott jelenléte erőszakot, feszültséget jelezhet, az ivarmirigyek működését támogatja, étvágygerjesztő hatású, a vérre hat, gyógyítja a nem gyulladásos bőrbetegségeket, fokozza a teljesítőképességet.

Narancs: energia, optimizmus, aktivitás, kapcsolatteremtés, ösztönzés, erotika, a mellékvese és a lép működését, valamint a szervezet öngyógyítóképességét segíti.

Sárga: fény, vidámság, öröm, kibontakozás, vállalkozói kedv, értelem, a bőr regenerálódását támogatja, az idegrendszer, a hasnyálmirigy és az emésztés, továbbá a szaporodási rendszer támogató színe, a legerősebb gyógyító, segíti a tanulást.

Világoskék: nyugalom, béke, ellazulás, frissít, tisztítja a légzést / orr, torok,beszéd /, segíti a tanulást és a tudományos munkát, a pajzsmirigy optimális működését, csökkenti az étvágyat, az agyalapi mirigyre és a magas vérnyomásra hat, a szervezetben lévő gennyesedeések gyorsabb felszívódását elősegíti.

Mélykék: bölcsesség, spiritualitás, a fülre és az orra hat, erős nyugtató hatású.

Rózsaszín: romantika, önzetlenség, odaadás.

Fehér: tisztaság, megbízhatóság, a teljesség, a tökéletesség, az igazság színe, ellensúlyozza az aurában megjelenő negatív gondolatok/érzések hatására kialakult fekete és szürke színt.

Fekete: méltóság, titok, újjászületés., hatalom, elegancia.

Szürke: az aura negatív dolgok /gondolatok, tettek, stressz, érzéstelenítés, bármilyen drog, cigaretta, ital /hatására sérült, betegség alakulhat ki. Hűvös, konzervatív hatást kelt, érzelmeket nem vált ki.

Zöld: egyensúly, növekedés, harmónia, remény, gyógyulás, természet, regenerálódás, alkalmazkodóképesség színe, javítja a szív működését és a vérkeringést, valamint a látást. Relaxáló, nyugtató szín. Sötétebb árnyalata férfias, tekintélyt sugárzó.

Barna: stabilitás, biztonság, őszinteséget sugall, melegséget, nyugalmat ad. étvágyserkentő.

Ibolya: mágia, misztikum, spiritualitás, erkölcs értékek, az agyalapi mirigy és a nyirokrendszer támogató színe.

Lila: lelki megvilágosodás, megértés, szeretet, a tobozmirigyet és az egész szervezet integrációját segíti.

Ezüst: érzékfelettiség, jólét, természetfeletti képességek.

Arany: bölcsesség, gazdagság, szépség, örökkévalóság.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 21
Heti: 84
Havi: 1 030
Össz.: 297 133

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Gyógyító mandalák
Üzenet a hegyről - © 2008 - 2019 - jokorjotteso.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »