Üzenet a hegyről

Mindennapi gondolatok a virágos Magyarországért és a szivárványkövek fényesítéséért...

Nevetni, megérteni, szeretni jöttél...

 

A lélek, akit a földre küldtek, feladatot kap: a megtisztulás megbékélés, a szeretet feladatát                            / Platón/

 

Kerestem az utam, mert feladatom és az,hogy mutassam nektek, akik keresitek.Vigyor

Egy történetrészem, egyenlőre a mostani életemből:

Gyerekkorom óta hiszek Istenben. Kerestem őt, hol találom. Melyik egyház hirdeti teljes, igaz tanait.Mert mindegyik a sajátját mondja igaznak, amiben hisz és erősödik és onnan kapja lelki táplálékát.

Nagymamám aki vallásos neveltetésben nőtt fel és érezte életében Isten szeretetét és segítő, óvó kezét, szorgalmazta szüleimet, hogy testvéremmel járjunk hittanra.

Ő református egyházban gyakorolta, tanulta az evangéliumot, szüleim és nagypapám katolikusok, így én is testvéremmel Márton atyához jártunk hittanra, aki mindig lelkesen és szerettel mesélte nekünk, gyerekeknek Jézus tanításait és cselekedeteit.

Igazán szerettem hallgatni szavait, de a misén való részvételt nem éreztem magamhoz közel, nem értettem belőle sokat, egy darabig újdonságként hatott, hogy engedték, hogy kevés fiú lévén mi is ministrálhassunk. Érdekes volt, elsőáldozó lettem. Egy idő után elmaradtam, nem jártam oda.Márton atya sem volt ott, más papok jöttek, akik nem tudták szívembe tovább növeszteni az igét.

Továbbra is hittem Istenben, de egyik egyházba sem jártam.

1997-ben megismerkedtem, rám találtak, Isten vezette őket, két sister-t Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházából.Pont jókor, jó időben voltak a legjobb helyen.Azon a nyáron halt meg anyai nagymamám.Tanították az evangéliumot nekem is, így értettem meg, hogy van élet a halál után, mert a lélek nem hal meg.Részt vettem a gyülekezeti házban tartandó istentiszteleteken és a segítőegyleti és evangéliumi tanításokon is.Átkeresztelkedtem Mormon lettem, már nem katolikus.Sokat segített sokat tanultam és értettem meg Isten tervéről és az evangéliumot még jobban kezdtem kibontakoztatni életemben.

Az egyházban a család a legfontosabb.

Elöször aktívan, majd hullámzó időszakonként hol jártam, hol nem, de Isten szeretetét érezve tettem a napi feladataimat.Nem megfeledkezve róla.

Gyermekeimet is ebben a szellemben nevelgettem.

Ott is hiányzott valami...

2006-os év fontos mérföldkő az életemben, hálás szívvel gondolok vissza arra az ijesztő és félelemmel teli időszakomra..33 évesen méhnyakrákot diagnosztizáltak.Megint csak még időben voltam a legjobbkor a legjobb helyen.

Isten megmentett, hogy éljek, hogy nagy dolgokat kell még cselekednem itt a földön és elkészítette számomra az utat

-Mert nem ad olyan feladatot, hogy el ne készítené az utat hozzá és a lehetőségeket, hogy felnőjjünk hozzá.

Istenbe vetett hitem erőt adott a felemelkedéshez és a műtét mellett megtaláltam azokat a gyógyító növényeket, amivel kúráltam magam a sejtek épségéért. Lelkem is új erőre kapott általa. „ Szárnyaim lettek, minden apró dologra hálás szívvel gondoltam, hiszen minden nap egy újabb csoda.Értitek ugye? .

A tanításai szerint, mi választjuk ki a feladatot, mielőtt a földre jöttünk volna, ő tudja és ismer mindenkit.Ő a Gondviselőnk, van aki Végtelen Inteligenciának hívja, van aki Nagy Szellemnek, nevezhetjük Forrásnak.

Ő szeret bennünket és azt szeretné, ha gyermekei boldogok lennének, de persze megkaptuk a szabad választás lehetőségét is, így ha valamit nem a Szelleme szerint teszünk magunknak okozunk rosszat.

Hogy is van a reinkarnációban?

A reinkarnáció az ismétlődő születés és halál folyamata, mely során a
lélek életeken keresztül egyik testből a másikba vándorol.

A reinkarnáció szerint a lélek örök, a fizikai test csak átmeneti.

Amikor valaki meghal, akkor csak a sűrű, fizikai teste hal meg,

maga a lélek az egy új testbe költözik a léleknek megfelelő karma.
Miért van szükség az újraszületésre?

Az újszületés mozgatóereje a vágy.

Amit előző életeinkben nem oldottunk meg, az megoldásra,

vagyis újra leszületésre, jóvátételre vár.

Amit pedig ebben az életünkben nem tudunk megvalósítani,

azt továbbvisszük magunkkal és egy új életben kell megvalósítanunk.

A karmánk elől nem lehet és nem is tudunk menekülni.

Az újraszületés célja, hogy a lélek mindig változatos életsorsokon

menjen keresztül, így lelkileg-szellemileg is tud fejlődni,

ezért minden inkarnációban más-más földi környezetet és

életsorsot kap a lélek.

Lehetünk így férfiak, nők, szegények és gazdagok,

leszülethetünk Amerikában, Európában vagy Ázsiában stb.

Mi történik két élet között?

A tibeti buddhisták szerint a lélek az úgynevezett bardo-ba kerül,

ami köztes létet jelent. Bővebben erről a Tibeti Halottaskönyvben

lehet olvasni.

Miért nem emlékszünk rá, hogy mit vállaltunk?

A lélek odafenn megválasztja magának a segítőivel azt,
hogy mit szeretne a jelen életében megtapasztalni,s ezt milyen életkörülményekkel.

A lélek tudata a Földre érve elhomályosul,így már nem emlékszik arra mit vállalt, s sokan csak lázadoznak ellene, holott mindent saját maga választott.

Egyik könyvben olvastam a címe: Merj nyerni, hogy mindig egy mély élmény, próbatétel hozza el spirituális lényünk felemelkedését.

Én elindultam ezen az úton, segítőim voltak Esther és Jerry Hiks könyvei is , mind Ábrahám tanításai, egyre vidámabb mosolygósabb lettem. Szinte már túlságosan is, mert azért a körülöttem élők között zavart is keltettem ezzel a furcsaságommal..

Mivel ők nem értettek meg, alig pár ember tudja ismeri ezt a történetem, mit is kellett átélnem és miért is vagyok most az aki vagyok.Most úgy érzem itt az ideje leírnom, más is tudjon tanulni belőle, főként abból: tanuljunk meg érzelmileg felszabadultak lenni, mert a sok sérelmet amit gyűjtögetünk, mind blokkok és gátak.Nem dolgozzuk fel, nem szabadulunk meg tőlük, nincs szabad energiaáramlás testünkben,megbetegítik lelkünket..És a másik fontos dolog, hogy sérelmeink miatt szúróssá válunk, mint a bógáncs, de ne bántsunk meg mást azért, mert valaki rosszat okozott nekünk és nem dolgoztuk fel.Ismerős ugye, mikor másokon csattan az ostorunk../ de vigyázat visszacsap/

Vagy ne próbáljunk más energiáját "leszívni" belőle töltekezni, inkább helyette itt az út, hogyan tanuljunk meg töltekezni a Forrásból,az Univerzumból.

"A szatyrot ne cipeltessük mással tisztítsuk le magunkról"

 

Előbb lelkünk, utána testünk valamely pontján jelentkezik betegségként, ki minn rágódik és miért is..

Figyeljünk oda és nagyon fontos az évenkénti szűrővizsgálat, mert könnyebb a kicsi bajt kezelni és jobb megelőzni.Vannak rá módszerek.

Tehát fontos testünk, lelkünk, szellemünk együttes közös harmónikus működése, és az ősi tanítások, mind erről szólnak, hogyan érhetjük el..

Ábrahám tanításai segítettek kibontakoztatni képességeimet és megismertettek az ezotériával./Vonzás törvénye és Salamon tanításai, majd további könyvek, amiket szinte "három nap alatt faltam be", majd mikor beépült tapasztalatként újból fontosnak tartottam átolvasni ismételni..

Megkóstóltam a meditáció ízét, a keleti tanítások javát.Keresem a kelet és nyugat összhangját, harmóniáját.A lelki békét és szeretetet minden embernek a földön.Már tudom ki vagyok, ez felemelő érzés, de folyamatos táplálékokra van szükségem, mind lelki, mind szellemi, mind testi, mert mindhárom egyformán fontos a szabad energiaáramláshoz és kiteljesedéshez.Mert a feladatom úgy tudom elvégezni, ami esetleg időnként nehéznek tűnhet.... de bíztatlak benneteket, ne csüggedjetek és ne adjátok fel, mert nektek is megvannak a mérföldköveitek.

Ebben szeretnék segíteni, hogy együtt, boldogan minden embert segítve tegyük, szeretettel a szívünkben.Így könnyebbVigyor

Ami még nagyon fontos a hármas egység: APA, ANYA, GYERMEK

Mint a ho'oponopono-ban, bennünk a férfi, női és belső gyermeki én,mint a fedezd fel benső kreatív forrásod-ban is.

Folytatom az utam, ami már világosabb és kirajzolódott, ki is voltam eddig és vagyok. Rákapcsolódva a Forrásra tudjam a lépéseim mit kell tennem. Szeretnék segíteni mindenkinek, hogy megismerje igazi önmagát, tisztán, mindenféle lerakódást lebontva, egészen a virág közepéig, hogy jobban megismerje képességeit és feladatát Isten tervében."Én látom az emberekben a szivárványkövet fényesedni" Csak így tovább!

Ez az oldal iránytű mindenkinek.

A történet folytatódik, együtt....... 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 49
Tegnapi: 21
Heti: 121
Havi: 1 067
Össz.: 297 170

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Élmények a reinkarnációról
Üzenet a hegyről - © 2008 - 2019 - jokorjotteso.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »