Üzenet a hegyről

Mindennapi gondolatok a virágos Magyarországért és a szivárványkövek fényesítéséért...

Az élet titok fejtsd meg

"Minél magasabbra emelkedsz, annál játékosabban fogod az életet megközelíteni"-/ Belső gyermeki én/

Lépésről lépésre eljutni az ébredéshez- teljes önmagad felismeréséhez.

 

Gyógyítsuk meg együtt a földet, a föld szívét- Magyarországot és a magyar embereket.

 

Készüljünk rá tudatosan a 10 milliószoros napra, DHARMACSAKRA NAP  a következő 2010.okt. 29-én, amikor egy pulzáló energiasugár érkezik egy másik dimenzióból, ami körbeveszi a Földet. Ez segíti a Földön a gondolatok, érzelmek, tettek, szándékok és cselekedetek megsokszorozódását. Ezen a napon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Teremtsünk jót közösen, erőnk megsokszorozódik.

Ezen a napon, csak építő, pozitív gondolatokra összpontosítson: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára. Amit szeretnénk látni életünkben.A dharmacsakra nap a tibeti és a maya kultúra nagy karmikus ünnepe. A BUDDHIZMUS LEGSZENTEBB ÉS LEGERŐTELJESEBB NAPJA: „Ezeken a napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban. Ez a sugár a szívcsakrával rezonál. Bár ebben a frekvencia-csoportban is rezeg, felette áll az 1. univerzum Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia-spektrumának." 

Készüljünk fel rá, figyeljünk szavainkra, gondolatainkra, mert teremtünk általuk. Ilyen hatalommal és tudással a kezünkben, tervezzük, meg addig együtt mit szeretnénk megvalósítani egy békés szeretettelteli szebb jövő felé. A boldog élet kulcsa az érzéssel és akarattal irányított gondolat. Bontakoztassuk ki képességeinket, hogy Isten országa felvirágozhasson. A szív meggyógyul-, mert feladatunk, nekünk magyaroknak- szabad energiaáramlás lesz a földön, hasonlóan szervezetünkben lévő csakrákhoz, a föld csakráiban is szabadon fog áramlani az energia, majd a föld többi országában is.

Ezt kell megvalósítanunk nekünk közösen felkészülve az új dimenzióba érkezésünkig, 2012. december 21-22 ig, hogy a jóslat beteljesedhessen.- A maya jóslat, nem félremagyarázva, az igazság szerint.

Egy boldog örömteli jövő felé, ez az üzenet a hegyről.

http://www.jokorjottesovilaga.hupont.hu/3/feladatunk-egyutt

 

Ne feledd, hogy bőségre és boldogságra születtél, és ha ezt megengeded magadnak, akkor egyre többet tudsz adni a környezetednek is. Ezt nevezik egészséges önzésnek, mert amíg te nyűgös és fáradt vagy, képtelen vagy mosolygósan fordulni az emberekhez. Pihend ki magad! Megérdemled. Ez akkor fog valóban sikerülni, ha képes vagy testben-lélekben-szellemben is a jelenben lenni – vagyis ne keseregj a múlton, és ne aggódj a jövő miatt! A kulcs, a csoda, az ajándék mindig az adott pillanatban van. Ott keresd!

 Érdemes vagy mindenre...

A szeretet a lélek elesége 

törékeny virág,öntözni táplálni kell.

„A szeretet türelmes, jóságos, a szeretet nem irigykedik, nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem háborodik fel, nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül  az igazsággal. Mindent felfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr. A szeretet soha el nem múlik.” 

Higgy magadban és abban a képességedben, hogy valami érdemlegeset tudsz tenni! Isten adott neked elmét és szellemet, amellyel a munkádat végezheted. Mérhetetlen képességeid vannak! Nem szükséges zseninek lenned ahhoz, hogy érdemlegeset tégy a világban. A világ munkájának nagy részét átlagos emberek végzik el, akik megtanultak átlag feletti módon dolgozni. Ez Jelenti a Különbséget. Húzd ki magad, légy okos és vidám, mosollyal az arcodon, és azt fogod észrevenni az emberek szeretnek, becsülnek, tisztelnek.(GORDON B. HINCKLEY)


Az egyetlen és legfőbb akadály a félelem. IGEN.Az áll utunkban, juttat holtpontra rongálja önbecsülésünk, állit elénk képzelt akadályokat.Félelmeink azonnal elillanak, ha szembefordulunk velük.Csak kifogások./Félelem a kudarctól vagy a sikertől/ KIÚT- a személyes áttörés.A problémák álcázott lehetőségek.

" Az élet egy malomkő egyedül tőled függ, hogy felöröl vagy megcsiszol."

Minden negatív esemény magában hordja egy nagy előny csíráját.

" AKÁR ÚGY GONDOLOD, HOGY TUDOD, AKÁR ÚGY HOGY NEM, IGAZAD VAN"

A legtöbben szakadatlan helytelenítéssel állunk önmagunkhoz, érzéseinkhez.Olyan mintha törött lábunkat folyamatosan csapkodnánk bottal, alig segít a dolgon.Csak fájdalmat okoz és tovább rontja a helyzetet.Amikor nemkívánatos érzést élsz át szabadulj meg a nemkívánatos gondolattól, érzéstől....

 

3 univerzális törvény:

                    - vonzás törvénye

                    - tudatos teremtés

                    - elfogadás művészete: azokra a dolgokra koncentráltok, amik jó érzést keltenek bennetek.Használjátok érzelmi útmutató rendszeretek.Meghatározza gondolataitok irányát.

 

Hívj angyali segítséget!

Ha segítségre van szükséged, hívd bátran az angyalokat! A tökéletes siker érdekében azonban érdemes kiválasztani azt a megfelelő angyalt, aki a leghatékonyabban tudja orvosolni a problémádat.

Az emberek segítésében a hét arkangyal jár az élen. Az arkangyalok nemcsak gyógyítanak és vezetnek, de olyan nemes vonásokkal is rendelkeznek, melyeket - ha kérjük őket - ideiglenesen átruháznak ránk. Általában a közelünkben vannak, támogatnak, és megtisztítanak magas fényükkel. Hatalmas energiájukat a szolgálatunkba állíthatjuk azáltal, hogy felvesszük velük a kapcsolatot és hiszünk bennük. Mindennapi életünkben is segítségünkre lehetnek, csak kérnünk kell őket.

 Uriel: energiája erőteljes, megerősít, összeköt a Földdel, segít elindulni, célra összpontosítani, döntést hozni. Színe a rubinvörös, csakrája a gyökércsakra.
Hívjuk: ha erősíteni szeretnénk önbizalmunkat, stabilitásra, életörömre, boldogágra vágyunk!

Gábriel:
energiája segít megújulni, megtisztít, újrarendezi a kapcsolatokat, megújítja a közösségeket, támogatja az anya-gyerek kapcsolatot. Színe
a narancssárga, a rézfény, a fehér, csakrája a keresztcsonti csakra.
Hívjuk: ha leragadtunk olyan helyzetekben, amiben nincs fejlődés, vagy ha a bennünk lévő gyermek gyógyulásához van szükségünk a segítségre!

Jophiel: energiája nyugalmat és egységet teremt, bölcsességet hoz, lágy, a gondoskodás összekötő érzését adja. Színe a sárga, a zöld, csakrája a napfonat csakra.
Hívjuk: ha feszültséget érzünk testünkben, türelemre van szükségünk, ziláltnak érezzük magunkat, új képességeket akarunk elsajátítani, azokat életünk részévé akarjuk tenni!

Rafael: gyógyító angyal, balzsam a léleknek, segíti a pihenést, energiája pedig a gyógyulást. Békét, szeretetet hoz, megfiatalít. Színe a zöld, csakrája a szívcsakra.
Hívjuk: spirituális gyógyításhoz, hogy ismét teljesek és egészségesek legyünk!

Mihály: energiája oltalmazó, tisztító, beburkoló, megvéd minket, erősíti auránkat. Színe a kék, csakrája a torokcsakra.
Hívjuk: ha felismertük igazunkat, és ki akarunk állni érte, vagy ha védelemre van szükségünk!

Raziel: energiája jóindulatú, támogató világosságot hozó atyai energia. Segíti az eredményességet, a tisztánlátást, -hallást, az intuíciót, a tiszta érzékelést, ő az isteni titkok tudója. Színe az indigó, csakrája a harmadik szem.
Hívjuk: ha szerencsés kimenetelre, támogatásra, tisztánlátásra van szükségünk, titkokat szeretnénk feltárni, ha sikeresek, eredményesek szeretnénk lenni!

Zadkiel: energiája megszabadít a korlátozottság érzésétől, kötöttségektől, megnyugtat, összeköt az éggel. Színe az ibolyalila, viola, csakrája a koronacsakra.
Hívjuk: ha tisztánlátásra van szükségünk, ha gyarapodásban kihívásokkal kell szembenéznünk, meditációhoz, megvilágosodás kereséséhez!

Angyalhívás meditáció

 

 • Válasszunk ki a lakásban egy csendes helyet, ahol senki sem zavarhat meg bennünket, senki sem nyit ránk! Kapcsoljuk ki a mobiltelefonunkat!
 • Válasszuk ki a meghívott angyalunkhoz illő színű gyertyát! Gyújtsuk meg!
 • Tisztítsuk meg az energiateret aromalámpa, füstölő segítségével!
 • Tegyünk fel a meditációnkhoz kiválasztott angyali zenét, de csak akkor hallgassuk, ha nem vonja el a figyelmünket!
 • Ha tehetjük, meditáció előtt zuhanyozzunk le! Jobb közérzettel, a külvilág energiáinak lemosásával fogékonyabbá tehetjük magunkat az angyalokkal való kommunikációra, az emelkedett tudatállapotra.
 • Bújjunk kényelmes ruhába, ha tehetjük, viseljük minden alkalommal ugyanazt! Kerüljük a szintetikus anyagokat, mert zavarják az energia áramlását! Ha lehet, öltsünk világos színeket, mert a sötét, fekete színek csökkentik a rezgésszámunkat, ezzel megzavarják a meditációt!
 • Helyezzünk virágot a közelünkbe, az angyalok és tündérek szeretik az élő virágok energiáját, ahogyan a csengő-bongó hangokat is. Ezért ha felkészültünk a meditációra, csengethetünk egyet az elején, majd a végén is, jelezvén a meditáció idejét.
 • Helyezkedjünk el ülő meditációs pózban! Ülhetünk székre vagy a földre, meditációs párnára. Fogjunk kezünkbe vagy tegyünk az ölünkbe valamilyen angyali kristályt: angelitet, szerafinitet, szelesztitet, angyali aura kvarckristályt.
 • Engedjük el a zavaró gondolatokat, hogy egyre tisztábban a célunkra fókuszálhassunk! Összpontosítsunk a légzésünkre, és lazítsuk el a testünket!
 • Kezdjünk el ráhangolódni az angyali birodalomra! Figyeljük meg, hogyan áramlik az energia a testünkben, a gerincünk mentén!
 • Képzeljük el, hogy belégzéskor a Föld energiáit áramoltatjuk a gyökércsakránkon át egészen a fejtetőnkig, majd a koronacsakránk felé! Kilégzéskor a koronacsakrától áramoltassuk a tiszta energiát a gyökércsakránk felé! Ez megtisztítja az energiarendszerünket, és összeköt bennünket a földi és az égi dimenziókkal.
 • Némi gyakorlással a belélegzett levegőt a megtisztított energiacsatornákon át, fejtetőnkön keresztül küldjük tovább az égbe. Adjunk hálát valamennyi jó és rossz napunkért, képzeletben eloszlatva a felhőket! Majd kilégzéskor képzeljük el, hogy innen egy fénynyaláb visszatér közvetlenül a fejtetőnkön át a testünkbe!
 • Lélegezzük be jó mélyen ezt a fénynyalábot, töltsük fel vele magunkat! Ez a mennyei fény köt össze bennünket az angyalunkkal, és feltölti valamennyi sejtünket. Legyünk befogadóak, képzeljük el, hogy valamennyi nekünk szánt angyali áldás és pozitív energia ránk hull! Töltődjünk fel vele, fürödjünk meg benne!
 • Irányítsuk a figyelmünket a szív-csakránkra - a mellkasunk közepén -, ezen keresztül kommunikálnak velünk a legkönnyebben az angyalok. Figyeljük meg, amint kinyílik és áramlik benne a finom, tiszta, rózsaszín fény! Képzelőerőnkkel erősítsük meg ezt a fényáramlást!
 • Ha az angyalokkal szeretnénk kapcsolatot felvenni, akkor fel kell emelnünk, meg kell nyitnunk a szívünk. A siker biztos jele a testünket elárasztó kellemes, megnyugtató, meleg érzés.
 • Gondolatban kérjük az iránymutatást, fejezzük ki vágyunkat az angyalunkhoz való kapcsolódásra! Várjunk türelmesen, míg angyalaink közelebb húzódnak! Hangolódjunk rá és érezzük, amint energiaterünk rezgésszintje emelkedik.
 • Legyünk elfogadóak! Képzeljük el és érezzük, amint angyalunk mellénk - vagy mögénk - áll. Hagyjuk, hogy a belőle áramló feltétel nélküli szeretet betöltsön! Jelenlétének biztos érzékelésekor kérjünk útmutatást kérdéses ügyünkben! Ezután maradjunk csendben és figyeljük az angyal válaszát!
 • Az angyal üzenhet gondolatainkon, belső hangunkon keresztül, sugallhat ötleteket, üzenete fények, színek, szimbólumok formájában is érkezhet. Ha csendben figyelünk, megértjük. A megértés gyakran egy érzés. Előfordul, hogy az üzenet értelme csak órákkal, hetekkel később bontakozik ki, és nyer értelmet egészében. De amikor szükségünk lesz rá, a megfelelő pillanatban ott lesz.
 • A meditáció végén köszönjük meg a jelenlétet, és térjünk vissza a jelenbe!

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 21
Heti: 97
Havi: 1 043
Össz.: 297 146

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Rendeld meg az Univerzumtól
Üzenet a hegyről - © 2008 - 2019 - jokorjotteso.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »