Üzenet a hegyről

Mindennapi gondolatok a virágos Magyarországért és a szivárványkövek fényesítéséért...

Kérésed számomra parancsVigyor TollaimVigyor

Itt találod, találhatjátok, majd a naplóm, vagyis csak azokat a történéseket velem kapcsolatban amit ide leírokVigyor tuti nem mindentVigyor

2010. jún. 30.

Nagy dolog, NAGY DOBÁS van születőben, amire készülök.

Már egy ideje...

Hogy mióta? Csak Isten tudja.

Azóta mióta ide születtem ebbe a testbe vagy mióta az első emberpár az Édenkertbe került? Sok mérföldkő lehet. Azt tudom és érzem, hogy közelebb vagyunk és egyre kirajzolódottabb.Tudom mi a feladatom, és mi a célom, EGY JÓ CÉL az emberekért, az élőlényekért, a FÖLDÉRT,a  fejlödő és virágzó Magyarországért, lépésről lépésre. "21 kártyalap egymás után."Vigyor( barátaim közül tudják, miért írom 21) Vigyor

Kutattam, kerestem az ősi titkok, igazságok után és rájöttem, amit találtam velem kapcsolatosak.

- *Vagy talán mindenki saját kódja szerint talál rá a felébredése, "fényesedése" alatt? NAGY KÉRDÉS.

A Maják kőbe vésték a jövőt, a csillagok állásábólVigyor helyesen megjósolták,de nekünk a sok félremagyarázás, túlmagyarázás között, vallási,ezoterikus és világi tanítások közül ki kell tudnunk hámozni, mi az igaz.Helyesen és tisztán látva, hatodik érzékünkkel, szívünkből jövö üzenetként csak felébredve, letisztulva régi programjainktól találjuk meg az igaz utat. Különben nem látjuk mi a TISZTA igazság.

A jövőnké a földi Édenünké.

Kivenni, kihámozni a puzzledarabot, a részt és Isten országa kirajzolódik, és saját szerepünk benne.

Meglepő, de igaz. Öröm és boldogság érzése jár át, mikor rájössz mennyire több vagy, mint amit gondolsz magadról...Ezt akkor éled át, mikor megtisztulsz az ego és a régi beprogramozásodtól, nem mondom, hogy mire ide elérsz fájdalmas is lehet érzelmileg, főként a tükörnapokon..

Nagyon nagyon megéri lehámoznod magadról a " hagymahéjat, rétegeket vagyis másként szólva eljutni a virágod közepéig.

Lesznek érzékeny napok és az örök körforgás szerint időnként, de amint felülemelkedsz és próbálod "szárnyaidat", egyre könnyebb lesz és egyre rövidebb időbe kerül túljutnod ezen a ponton. Persze biztosan lesz olyan, akinek több zavart okoz, mert rájön: amit ad, azt kapja vissza...

A csodás, varázslatos érzést akkor éled át, ha tiszta őszinte, együttérző szeretettel fordulsz MINDEN élőlény felé, a szívedben nincs harag és félelem.  A "Dzsungel törvényei" szerint.

Ho'oponopono, kijavítani a hibát, a helyére kerül minden és

HAKUNA MATATAVigyor       

S szívedben zeng e szó: minden jó, minden jó...

 2010.júl. 1

Mai téma: szeretet és igazságosság. Hogyan lehet úgy cselekedni, szívünkben szeretetet érezve mindenki iránt, hogy igazságosak is legyünk? Akik nem cselekednek helyesen és másoknak ezzel rosszat okozva, hogyan fordulhatunk feléjük nem itélkezve,nem gyűlölettel a szívünkben...

Mindennek és mindenkinek a helyére kell kerülnie a harmónia, béke megteremtéséhez. Átszervezés, átalakítás, kijavítani a hibát, hogy szabad legyen az energiaáramlás. A szívekben béke és szeretet lakozzék, az emberek elégedettek legyenek.

 A nagy szakadékot áthidalni, hogy mindenkinek szabad legyen az út az öröm és boldogság felé.Ehhez szükséges, hogy az "agy"-nál tiszta kezű, erényes, tapasztalt emberek irányítsanak, akinek nem papírja, hanem tudása van és szívét lelkét beleadja, amit csinál...

Öröm,  és megnyugtató érzés, hogy nem egyedül kell cselekednem.

Igen, nagy a hangom és beszélek, beszélek, de mondom amikor kell, mert ma is sok mindenre rávilágítódott, mint február elején is./ REVIZIÓ/ 

2010.júl.2. 

 A mai nap is tökéletesen bizonyította,erősítette bennem, hogy minden okkal történik,véletlenek nincsenek és jó helyen voltam jó időben..Elöször átfutott a gondolat, hogy feleslegesen várakozok ott, ahová hívtak segíteni, ráértem volna 3 óra múlva is odamenni, mire nekiállhattam a munkának.De ott kellett lennem és látnom, hallanom,mi történik a "kokszoló agyánál"( a kerek erdőmben)Majd megértitek, én már összeraktam a képet és látom.Fontos feladatom volt megint, figyelő szem, hallgató fül és beszélő szájként, míg várakoztam arra, hogy amiért most fizetnek azt a feladatot megcsináljam.Közben megismerkedtem egy fiatal sráccal, akinek fényes a szivárványköve, ő a leendő, fejlödő és virágzó Magyarország egyik tudósa fő építésze.Sok feladatunk lesz együtt, neki is fontos szerepe van a fellegvárunk építésében.Beszélgettünk ötleteiről, terveiről és ő nem tudja még, de a megfelelő embernek mesélte el terveit, vázolta fel ébredező tudását, ő már kódja szerint cselekszik. A megfelelő helyre született, ahol szülei megadják neki azt a segítséget, amennyire kibontakoztatásához szüksége van, és tudom a tesvére is keresi az útját, vele személyesen még nem találkoztam, de hamarosan fogunk, ő is fontos láncszem a jövővel kapcsolatban és tudom a feladatát.

Beszélgettem és rávilágítottam dolgokra, amit az emberek látnak maguk körül, de még nem látják csak ezt a rosszat és elégedetlenkedést, ami körül veszi őket, én látom, mi lesz: fordul a világ a jó irányba. Most érkezett el az idő.

A madár látja mi lesz, az oroszlán tudja mikor. Eljön a világ amiről beszélnek irnak, a tudomány és spiritualitás egysége.

Az Avatár című filmben lévő kódrész: Natiri(Neytiri) a szellemi vezető és Jake Sully az irányító..../ ötlet és megvalósítás/ Értetek, a földünkért, minden élőlényért..

2010.jul.3-4.

A hétvége a tanulásé, tapasztalatok összegzése, világi dolgok vizsgálata, a kerek erdőben lévő hibák kijavításának kidolgozása..

A rávilágítás puzzle-i összerakása..

2010.júl.5-6

Seherezádé újra ír. Ihletre gyúlván...

Története a Fekete hercegről, aki a sötétség ura és a Fehér hercegnőről (a fény királynőről) szól.

A Fekete herceg a hazugság mocsarában, megteremti napjaink sötét erőinek működését. Ozi kígyót melenget a keblén, csillapíthatatlan éhségét próbálja enyhíteni és eltitkolni a fény a Fehérség elöl.

A fény mindenen, mindenkin átlát, leolvassa róluk gondolataikat, cselekedeteiket. Ozinak magában kell kijavítani megbocsátással és szeretettel a régi sérelmeit, sebeit.

Izi előtt nem lehet titka, még ha ő úgy is gondolja és leplezni próbálja.

A szétválasztó, teremtő csillaga elleni erők utolsó csatájukat vívják, fogy a serege,( a kígyó mérge gyenge, mert a fény elötte jár és tudja mire készül, ismeri őt). A kígyó seregéből megtörnek, vagy megújhodnak az eddig őt képviselt erők.

pársza-szájú-t   legyőzni a Fehér fény hercegnőnek, az ő feladata, szembenézni vele, beengedni, tölteni belé fehérséget, szeretetet? Vagy  Ozi feladata  a kígyó megtörése vagy megújhodásra késztetése a köré font hálójának lebontása, álcázása és mesterkedése, cselszövésének felfedése. A pársza- szájú elutasítása, megvilágítása....

/egy gondolat: a maja kód feltevéséből: "a pöttyös macska levágja a kígyó fejét"- persze nem szószerint értendő..( ezt majd bővebben egy másik menüpontban)/ kódok mindenütt/

A történet szövődik tovább - "a fény és árny"  összefogása             Mint yin yang yo-banVigyor vicces, de igaz

A világ káosz és zűrzavar..

Yin csoda titka a mágia, tőle sugárzik az energia

Yang csupa erő

(Nap és Hold Isten) Siva és Sakti

Ha erő és mágia összefog, a gonosz terve a porba rogy..

Tudomány és spiritualitás egysége.

Az új világ megteremtése. Elöször itt Magyarországon és a világban folytatva.

Példát mutatva, a hogyan-ból.Minden erről szól.

MINDEN A MEGFELELŐ IDŐBEN 

2010.júl.7

A helyes választás mindig boldogság.Vigyor Az útszélén várt a kincs, a titkom egy része...Vigyor Az égiek küldték nekem.

2010.júl.8

Minden azt sugalja megérdemlem, bőségre és boldogságra születtem és arra, hogy segítsek nektek is az öröm és a boldogság elérésére.Lelki béke, szeretet, igazi örömök.Felkészültem rá. A forrás megérkezik elkezdődhet a megvalósítás. Új világot teremtünk VELE.Vigyor (Most a jólét kútját dolgozom át tapasztalatommá.)

 2010.júl.9. következik : A vadlúd tánca (a vadlúd diadala)Vigyor

Az 1001 puzzledarab a helyére kerül. A földünk, országunk, "kerek erdőnk" puzzle-jei.Vigyor

2010.júl.11. "varázslatos nap",de miért is.. Energiák áramlása, vagy mint a mesében.Vigyor

Bolygóállások szerint: (ezeket a naplómban mindig kéken találod, forrás más oldalakról)

TELJES NAPFOGYATKOZÁS

Csendes Óceán déli része, Húsvét - szigetek

*  JÚLIUS 11 - ÚJHOLD - TELJES NAPFOGYATKOZÁS

2010.júl.12.

Egy újabb nap bent.Egyre keményebb a helyzet. A mai nap ismétlés, újból megtapasztalása annak (igazságosan!), hogy azok az emberek, akik úgy gondolják, " többek" a másiknál, úgy töltekeznek, mint energiaelszívóként, no persze, ha sikerül nekikVigyor keresik a másikban a hibát, hogy ők felülemelkedhessenek...De az dobja rá az utolsó követ, aki nem csinált még hibát és általában nekik egyirányú a figyelmük, épp az önző érdekük merre irányítja vagy diktálja őket.(letisztulatlanság, zavar,ego játéka velük).Persze más szemében könnyebb észrevenni a szálkát, a sajátjukban hol a gerenda?

Mai nagy kérdés: Kik ők, hogy nekik mindent lehet?

Hol az igazságtétel és az önzőségük vége?

Másik visszatérő igazság, amit a mai napi történések is igazolnak: Amit másnak okozunk( csak magunkra gondolva) azt kapjuk vissza, visszakóstolás. 

Csak nem olyan szájízzel, mert, aki jó és jószívvel cselekszik, még ha ki is akarják használni, nem úgy esik neki, amit adnak, mint aki nem törödve a másikkal adja. Meg kell tanulni a leckét, mert míg nem tanulják meg, újból és újból feladják nekik.

Értitek?

A másik szemszögéből is nézd meg, mindkét oldalról fontos látniVigyor Önző akarsz lenni? Cselekedj jót, szivesen, és azt kapod vissza és édes lesz számodra a falat, nem keserű.

Naponta egyre többen fényesednek, ébredeznek. Ti mire vártok? Még tovább gyűjteni a mit is... Fájdalmasabb lesz a felébredés.

A teremtés egy gondolattal kezdődik. Mindegyik, a jó teremtésé, fejlődésé és annyi energia a rosszé is. Te választod. 

Melyik világot szeretnéd? Ahol a gyülölet és egymás piszkálása kizsákmányolása megy, szinte vissza a rabszolgasorba, a szakadék szélesítése vagy a fejlődésé, örömé és boldogságé, ahol az emberek érdeklődnek egymás dolgai iránt és örömmel segítenek egymásnak, nem hasznot remélve. Fordítsuk meg a világot, kollektívan tudattalVigyorkinek kinek feladata szerint?

Föl, föl, ti rabjai a földnek, Föl, föl, te éhes proletár!

A győzelem napjai jönnek,
Rabságodnak vége már.--------.---..--  Mindenre rávilágítódik, nincs 
A múltat végképp eltörölni                  titok, amit eltudnának rejteni.
Rabszolga-had indulj velünk!
A Föld fog sarkából kidőlni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!

Ez a harc lesz a végső,
Csak összefogni hát,

És nemzetközivé lesz
Holnapra a világ.                

Üzenetem: ( hallgasd, ha érteni akarsz engem) 

http://www.youtube.com/watch?v=D_gUyiqZb_c&feature=related 

Mesémből szőtt valóság, mindenkinek...

ÉS:   "Minden pillanatban mennék szabadon a széllel,
          minden pillanatban szállnék a fényben,

         akarom az utamat járni menni a nagy világban 
         tudom és látom az utamat hogy merre kell mennem
         ha akarsz jöhetsz velem...
         Most mennem kell a világ csak rám vár
         akkor vagyok jól ha szívem száll
         most mennem kell a világ engem hív

SZABADSÁGOT MINDEN LÉLEKNEK, vissza a Forráshoz kapcsolódva, úgy szárnyalva.EGYÜTTVigyor

A héten is újabb feladatok...

2010.júl.13.

Tegnap:"harcos, lázító" - igazság hangja-ként /mint Jeanne d'Arc /

- Rám haragszik vagy saját magára? Fáj az igazság?- Minden a fejedben a két füled között történik, amit gondolsz magadról...

Ma: Beleérzés, Együttérzés.(Minden oldalról) Megérzések napja.

Segíteni megérteni, miért is müködik a másik én úgy ahogy, a gondolataival programozva magát.Megérteni érzéseit. Mit gondolva érezve. 

*Egy visszatérő puzzle darab, amivel eddig nem foglalkoztam mélyebben, ma ösztönzést érezve,valamiért feladatom: Zsidók régen és ma.

Kérdés mi a cél, miért is? Helyére tenni, kijavítani a hibát? Tisztán látni őket?  Családfakutatás? Őseim? Vérvonalam ?

Erre keresem a választ.. Az igazságot.  "S Napod felragyog"Vigyor

2010.júl.14.-16.

Állandó ellenkezése, saját harca önmaga ellen, bennem továbbra is szítja a tüzet, mert Ő ösztönöz további képességeim kibontakozására.Kódolt beszéde, direkt ellenkezése, "elvarázsolva", mert nem tudja ki Ő...

De úgytűnik még feladata, hogy ilyen legyen addig... 

Tanít, mert tanulnom kell, DE neki is.Vigyor KÖSZÖNÖM.

Van egy hírem, ha elfogadod, ha nem akkor is ez az igazság: A világod akkor változik, ha te változol.Megtisztulsz. A körülötted lévő dolgok attól változnak, te mást gondolsz. Tudod a két füled között dől el minden.

Negatív villámait, eltávolító harcát átfordítom pozítiv erőmmé./ negatívat, pozitívvá/ Alkímia/

Meg kell szabadítanom, fényesednie kell, ÖNMAGÁÉRT, MINDENKIÉRT. Mindennapos harca a fény ellen... 

Ne tartsátok fogva tovább, kérlek.

2010. JÚLIUS 15. 10 MILLIÓSZOROS NAP - DHARMACSAKRA NAP

A dharmacsakra nap a tibeti és a maya kultúra nagy karmikus ünnepe.

A BUDDHIZMUS LEGSZENTEBB ÉS LEGERŐTELJESEBB NAPJA

Három különleges esemény egybeesése, Buddha születése
megvilágosodása és a Parinirvánába térése.
A tanítás szerint, a jó és rossz aktivitás
egyformán tízmilliószor erősödik fel.

„Ma egy pulzáló energiasugár érkezik egy másik dimenzióból, ami körbeveszi a Földet" - tudtuk meg a tibeti és a maya kultúrában is említett Dharmacsakra napokról szóló hírből. Ez segíti a Földön a gondolatok, érzelmek, tettek, szándékok és cselekedetek megsokszorozódását. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Idén február 28.-án, május 27.-én, július 15.-én és október 29.-én arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. A spirituális emberek azt ajánlják, hogy aki hisz ebben a napban, csak építő, pozitív gondolatokra összpontosítson: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.

A Dharmacsakra napok magyarázata a következő: „Ezeken a napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban. Ez a sugár a szívcsakrával rezonál. Bár ebben a frekvencia-csoportban is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia-spektrumának." 

Itt megtalálod a Tan keréket vagy Dharmacsakrát nyolc küllõs ábrázolású: http://hangtalak.hu/mandalak/mandalak_leirasa.htm 

júl.16-tól Fény-háromszög - A jó dolgokért

Uránusz- Jupiter együttállás miközben már tavasz óta szemben áll a
Szaturnusszal, július közepétől mindhárman együtt (!) kvadrát (azaz teremtő
erejű) fényszögbe kerülnek a Plútóval.

Öt Elem találkozik: azaz a tűz, a levegő, a víz, a
föld és a fa egyesíti energiáit 2010. nyarán. Mit jelent ez? Azt, hogy Föld
Anya valamennyi "energetikai minősége" beindul most egyszerre. Megtisztul a Föld! Erőteljesen.( szept.12-ig)
Megtisztulnak a vizek, a levegő, a föld. Hogy milyen folyamatban konkrétan?
Nem tudni. Ahogy majd az emberiség aktuális szellemi állapota megkívánja.                       

Négy bolygó, három csillagkép, három különféle fényszög energia és az Öt Elem együttes ereje adódik össze! Olyan sokrétű át-változási folyamatról van tehát szó, amely mindenki életében nyomot hagy és kompromisszumok nélkül
kisöpri az értéktelen, tisztátalan, vagy rendezetlen viszonyokat és
helyzeteket. Mindezt azonban a teljes újjászületés, és a minőségi
felemelkedés érdekében teszi! Egy olyan új korszakért, amelynek bár
feltétele a régi, értéktelen lerombolása, de amely egy jóval magasabb szintű korszakba repít.(Hiszen ahhoz, hogy valami ilyen mélyen megújuljon előtte valaminek végleg meg kell halnia.)

/Szemezgetés, (nem minden)Forrás : A fényegység a fény családjának/

2010. júl.17.

"A Mágia a Természetről szóló Bölcselet Legmagasabb, leginkább Abszolút és Isteni formája, ami csodálatos műveleteiben és műveiben a dolgok belső és rejtett természetének helyes megértése által előrehaladott; így az igaz hatások (Közvetítők, Actives), a megfelelő befogadókra (Fogadók, Passives) alkalmazva, furcsa és ámulatba ejtő hatásokat hoznak létre. Miután a Mágusok alapos és gondos kutatói a Természetnek: ők, jártasságuk által képesek olyan hatást létrehozni, ami a hétköznapi ember számára csodának tűnik."

Hétvégi témám: A média hatalma és szerepe- régen és most- Fordítsuk építő célokra, szellemi fejlődés- A félelem és gyűlöletkeltés helyett.

Kiindulópontom:A sajtó hatása egy válságos korszakban                                                 A gyűlölet vetése

- helyette a pozitív magok vetése, hogy Édenben éljünk.

2010.júl.18.

A szeretet hatalma:

http://szeretetkuldo.zsozirisz.hu/szeretethatalma/szeretni1.html

- és Egy történet Luciferről, olvasd el!

2010.júl. 19.

Hercegem még a sötétség birodalmában. A szabadulás útja előkészítve, a HÍD is kész. Fogom kezét, átvezetem lépésről lépésre a fényes új birodalmába, mert népe várja...

Félelem uralja, nem tudja mi JÓ (még annál is jobb) várja, a régi rosszhoz ragaszkodik, mert az ismerős, kézzelfogható.        

- Az oroszlán felébred álmából. Aranyfény neki segít.Vigyor                

2010.júl 21-25 

Világforradalom és ökobéke 

 

2010.júl.26-27.

Kérdésem: Illúzió vagy...             kisebb útelágazás Y

újabb tapasztalatok, érzések sokasága, érzelmi kavarodás

Kedvesen,  és szigorúan  -kivetülés,tükör szerint (erről később bövebben) amit felém küldessz visszatér hozzád...

A tekintetek egyre tisztábbak ( mivel a szem a lélek tükre), ma láttam szemedben a jót a tisztulást és arcod is sugárzóbb volt.Örülök csak így tovább, mert te kedves hölgy( név nélkül) - történetemben majd megfelelő név szerint- aki eddig a teremtés csillaga ellen voltál, te is boldogságra vágysz.Kérdeztem tőled röviden, rossz választ adtál.. Láttam rajtad hétfőn a boldogtalanságot, szeretnék neked is boldog életet, szeretetet, igaz szerelmet,oda- vissza, hogy érezd szívedben a változást. Akkor inkább megtörés helyett megtisztulás változás - neked is fényesedjen a szivárványköved, harc helyett béke-sugározz szeretetet érzéseidre. Rájöttél nem az vagyok, amilyenek lefestettél másoknak és a fejükbe programoztad mit miért teszek, ők persze keresték is a te szavaid nyomán bennem és tetteimben ,mit akarnak észrevenni, ezért erősítették magukban rólam, általad kialakított képet.Vigyor Tudod én nem haragszom rád, sok érzést szabadítottál fel bennem és mindennek oka volt. Mivel mindenki magából indul ki, ezért neked fájdalmas lehet rájönnöd, hogy valójában te akartál rosszat.Feloldalak, ettől a rossz, nyomasztó érzés alól. Nincs mérged. Örömöt és boldogságot varázsolok neked is.Te magadnak. Köszönöm a segítséget, hogy megértsek dolgokat és megismerjek embereket, müködésüket, általad is.

2010.júl.28.   ( írom: 29-én hajnal 3:34)Vigyor a tegnapi események ösztönzéseként

Elöször is András, köszönöm, hogy reggel találkoztunk, mikor  felhoztad a mintákat. NAGY ENERGIÁT HOZTÁL MAGADDAL, amire szükségem volt a további inspirációhoz. Kérdeztél a kiállításról, meghívtál az esti termékbemutatóra, ennyi elég volt a "továbbszárnyaláshoz".

A tábor óta nem teljesen az vagyok, aki elötte voltam ( jó értelemben)változtam, ami szükséges volt, ez az érzelmi, gondolati tisztulás, ha belegondolok a fényháromszög szerint:

"Négy bolygó, három csillagkép, három különféle fényszög energia és az Öt Elem együttes ereje adódik össze! Olyan sokrétű át-változási folyamatról van tehát szó, amely mindenki életében nyomot hagy és kompromisszumok nélkül kisöpri az értéktelen, tisztátalan, vagy rendezetlen viszonyokat és helyzeteket. " -olvashattátok fent. 

Kapcsolatokról, és tisztulásról:

Durva, de rájöttem, nagyon nem ő az akit keresek, hogy vele együtt éljek, tényleg igaz, ami régi programja és amitől nem tisztult meg, hogy nem képes megadni nekem, amire én vágyom, mert még tisztább a kép, mit is szeretnék. de örülök, hogy megismertem, mert általa és az állandó "piszkálódása" és a bizonyítási vágy, hogy megmutassam, hogy nem az vagyok, akinek gondol, ösztönzött arra, amiket megtanultam és "amerre mentem"./ Ellentétem mindenben/

Annyira szerelmes voltam belé?- azt hittem ő az igazi- segítségem állandó elhárítása- szeretettel közeledés felé- ő taszítást küldött, a fájdalmak, amiket okozott lelkileg ,vittek az igazi utamon, önmagam és az univerzum megismeréséhez, az alagútból való felemelkedéshez. Amikor csak tehette, töltekezésként " szívta vérem".Rengetegszer hazudott és becsapott és azt gondolta naiv vagyok, mert nem tudom, nem látom amit tett vagy amit mások tettek. Én láttam és látom, mert képességem, amit általa fedeztem fel. Jeleket hagyott mindenhol, de a lelkében főképp, amit látok. De kérdezem: Attól jobb lesz egy embernek, ha csak a rossz oldalát vesszük észre csak ? Mindenkiben ott a jóság és szeretet. Ébresztő.

Mégis szükségét érezte a barátságomnak, mert csak én menthetem meg,ha ebből menekülni akar, de még vívódik és harcol a szeretet( a fény) ellen...Miket kellett átélnem miatta, hogy rávilágítsak dolgokra és megtanuljam az együttérzést. Köszönöm, nincs szükségem rá tovább..

Festek magamnak szép világot, nem kell, hogy neki bizonyítsak tovább bármit is, és nekem .... jövőt fessen. Tudd, addig míg önző vagy és csak "használod az embereket", nem lesz igazi boldogságod.

Megtanítottál. És köszönöm nem kérek a te világodból.

Megosztják az emberek nap mint nap velem gondjaikat, problémáikat, de mostanában a sok jót és tervüket, a jövő felé szőtt álmaikat.     Amióta 2006. okt. 9 -től ott dolgozom, mindig is éreztem, hogy szívesen közelednek felém, az első naptól fogva igazi barátjukként tekintenek rám. Vidámság és jóhír hozóként, és ha én éreztem magam kicsit szárnyaszegettnek, mindig kaptam vissza azoktól akiknek olyan sok bíztatást adtam,mert vannak álmaik, mindenkinek vannak, csak már nem is mertek álmodni, nem akarták elhinni, hogy lehet más.

Hogyan lehetne elmenni nekik nyaralni, akár mesés tájakra is, mikor épp kenyérre elég? A hónapról hónapra beosztott pénzükből, ami csak a létfenntartáshoz szükséges, hogyan hihetik el, hogy elérhető? Ha jut legalább annyi..

Igen lehet. 

Ha már az álmodozást és a tervek szövögetését is elnyomják, akkor hol a felemelkedés? Ezért ébresztettem és szítottam a vágy tüzét, akiben csak tudtam, hogy céljai felé haladjon és hogyan tovább.

Egy fontos igazság: Amit szeretnéd, hogy veled tegyenek és amire vágysz, először add meg másoknak és te is megkapod.

Boldogságra, szeretetre, vidámságra, örömre,meglepetésre, odafigyelésre, figyelmességre, kedvességre, mosolyra vágysz?- és még sorolhatnám mi minden jóra....

Tékozolj, adj! Ezerszeresen visszakapod. Sőt 1001-sen.Vigyor

A nyomasztó érzések, amik nap mint nap körülvesznek bennünket, naponta lemossuk lelkünket, megtisztítsuk magunkat " a ránk rakott szatyortól". Minden nap megmossuk testünket, igaz? És a lelkünket? 

Összetört szívünk és lelkünk épségéért. /Mindig elnyomásban/               A magyarok a "kristálykoponyák", hát hagyjuk a szivárványkövünket fényesedni, annyi tehetség és tudás van itt a magyar emberekben. Mindig is volt és lesz is a jövőben.

 2010.júl.30-31.

jókor jó helyen: találkozások, beszélgetések inspiráció szerint, a jó dolgokért a változásokért,Vigyor hogyan lehet más a világ- születőben. Közös munkák elökészítése.

Itthoni: kissé elhanyagolt biokertem rendbetétele.( Az utóbbi hónapokban kevés időt szakítottam rá a sok más teendő: írás, szervezés, tanulás, tanítás miatt.) Kerti munka együtt, közösen, élményekkel.VigyorJóleső munka.

- és jelenleg négy kutyával Vigyor

- a héten másodszor készítettem házisajtot, fincsi. ( zöldfűszeres, chilis )

Ma a tejszállitmánnyal Vigyor jött a  saját receptje is. Még több készíthető, egészséges finomság. Örömmel próbálom ki és fantáziámmal vegyítve készítem.

Csodalámpa-újra nálam.Vigyor A Lámpa Szellemével- kívánságok teljesítése VigyorHasználati utasítás a lámpához-az 1001 éjszakából- egy eszköz 4 lépéshez.

2010.aug.1.

Ébresztő még nagyobb ütemben,mitől lehet más a világ.Önkéntes munkákVigyorMilyen világot szeretnénk, szeretnétek?  LMPVigyor

2010.aug.2.

Másról:  Az emberek keresik a fényt, egyre kedvesebbek, harmónikusabb, vidámabb körülöttük a légkör. Nyitottabbak, barátságosabbak egymással. Mernek beszélni, nem a fal mögött.( álarc nélkül)

Megmutatni igazi önmagunkat a cél. Egységben, összefogásban, együtt felemelkedve. 

Seherezádé életében új hercegek színrelépése, közeledésük kibontakozása. Ki az, aki képes megismerni, megsejteni szíve vágyát.

A fényháromszög együttállás végre elhozza életébe álmai megvalósulását.

2010.aug.3.

Ma kőkeményen a nép hangjaként az igazságot szemtől szembe mindenkinek. " Átlagemberek" szószólójaként rávilágítva a feketére, kimondani a hibát, elnyomásuk okára (le a gyökeréig)

Mi az igazság.         ÉBRESZTŐŐŐ

-Hazafelé Angyalokhoz szólva... A világ tisztaságáért, a tudást és erőt ki képviselje-tiszta lélek, igazi vezető,helyére a dolgokat...

2010.aug.4.

VarázslóinaskéntVigyor Még több dolgot kell megtanulnom, hogy megvalósuljon a Földi Éden. -tegnapi nap kezdés...
Reggeli munkakezdés: Teljesítették volna tegnapi kérésem, mit szívemből kívántam?

Délután, tele energiával, sszárnyalok a jó dolgokért, szinte állandó inspiráció ér. 

Most cselekedni az emberekért.

 

2010.aug.5.

Ki mit vet ,úgy arat- Szeretet, másik segítése--saját önös érdeke- avagy megint a munkahelyen visszatérő igazságként: aki másnak vermet ás, maga esik bele.Itt az igazságtétel ideje, hogy ha valaki csak magára gondol és még sunyi módon szövetkezik is a saját érdekében, mással nem törődve, saját csapdájába esik bele.

Szeretnék segíteni.Megérdemlik, hogy boldogabbak, örömtelibb életet éljenek, számítanak rám.

S az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. A Vadlúd tánca, nem öncélú.

"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot; aki nem, az talál kifogást."

2010.aug.6.

Vidám, pörgős nap- kérdezős, meghallgatásosVigyor 

KAMPÁNYALMÁK

1 kicsi zöld (saját termés) Bio, öko

1 nagy zöld ( supermarketből)- génmódosított

Melyiket választod? - mai ébresztés

Önkormányzati választás:  merj kérdezni, ne félj elmondani véleményed.

2010. aug.9.

ÉBREDEZŐ SZABADSÁG MAGYARORSZÁGNAK.

2010.aug.10.

A rendszer „vírusai"  hibái

- Mindenhol. A sötétség kémei. Embereik- cégnél bent,szolgáltató  cégeknél...Információk-minden tudni.

- Hazugságok, önzés, hatalomérdek, egyoldalú szerződések

- Félelemkeltés, zűrzavar,széthúzás gerjesztés, fejlődés ellen

-  Az ő világuk összeomlása, Nekik a VILÁG VÉGE, NEM NEKÜNK

 2010.aug.11

 A fény előtte jár, ismeri mesterkedéseit. /Átlátható/

A fejlődés nagykövetének szószólója

2010.aug 12-13. csütörtök, péntek

 Mesés napok.Mesébe illő

Seherezádé varázstolla ír, jelzőkréta a virágzó, földi éden felé.

Varázsszőnyegén a valóságból szőtt képzelet vagy a képzeletből szőtt valóság birodalmában.

A gonosz boszorkány és az álnok kígyó szövetkezésének leleplezése.

Mindenki tudtára hozni mit alkottak, miért történt az ő világuk szerint.

A sötét erők-a gyülölet érzése - és negatív erő képviselői-miből töltekeznek, pletykálkodás, más kibeszélése az ő kitalálásuk szerint, aszerint ők mit gondolnak a két fülük között másról. De másoknak is ezt adagolni, programozni? Kik ők, hogy nekik mindent lehet?

Kérdezem én: biztosan az a valóság ?

Részletek PirikénekVigyor és MesteremnekVigyor rövid történetek az Ezeregy éj és nap mesés napjaiból.Vigyor

Munka: A politikai változások aktív résztvevőjeként, hogy településünkön igazi tiszta lelkű, tiszta kezü, haladó gondolkodású vezető töltse be a polgármesteri feladatokat.Mert itt a Lehet más a politika ideje- most az emberek változást akarnak, mindenki elégedetlen és valamilyen oldalról érintve van az elnyomás erejének, ezért saját bőrén érezve, szívére hallgatva teszi meg az x- et okt. 3-án. Még ha kifelé mást is kell mutatnia, mert nyomás alatt van, fenyegetve, a munkahelyén, a családban vagy a barátai által- széthúzás miatt.

Én azt mondom hallgass a szívedre az mit súg. Milyen világot szeretnél, kinek a világát, legyen végre a Mi világunk, a " kisembereké"is, és az igazságé, nem az önös érdeké és az igéreteké és az elnyomásé és ne a húzzuk le, nyúzzuk le az utolsó bőrt is a másikról, csak hogy nekik jó legyen.

Válassz, Dönts, az lesz a valóságVigyor

Én a mosoly pártját választom, mert másnak is jót akarnak, nem csak magukra gondolnak.     ÍGY LEHET MÁS A VILÁG

2010.aug.16.

Egy új hét sok sok, még több munkával,elörelátható: kemény harcok a másik oldalról, küzdenek a hatalmukért, de a bajuk fő forrása, amivel már előre elveszítették a csatájukat, hogy mindig csak a hatalom elérése a cél náluk, a székig és onnan nem tovább.Igaz? Bizonyították.

Ki képviseli érdekeinket tisztán? Igen Lehet.

Vannak a földön olyan emberek is,akik együttérzőek, szeretettel, segítőkészséggel fordulnak feléd.Vedd észre és egyre többen vannak. Ne gondold, mert eddig ezt láttad, hogy aki közelkerült a pénzhez és hatalomhoz utána csak magára gondol. A tanítások szerint is, minden társadalmi rétegben ugyanannyi jó és " rossz" ember van. (Nincs jó vagy rossz csak a Forrástól eltávolodva cselekvők)

Mai Üzenet, így hajnalban:

Amit magadnak kívánsz és szeretnél, előbb add meg másnak.

 Ha "csak magunkra gondolunk, s a hétköznapokban minden ragacsos és merev lesz, ami elszigetelődéshez vezet, és nem sok kapcsolódási lehetőséget hagy mások számára. Hosszú távon ez a hozzáállás tönkreteszi az egymás közötti szabad kicserélődést, és az öröm gyorsan elszáll. Az igazi boldogság mindig ajándékként jelenik meg. Az önzés azonban csökkenti annak lehetőséget, hogy megjelenjen valami jó egy kapcsolatban. Az elvárások uralta világban így egyre nagyobb zűrzavar lesz körülöttünk, és mindent csak magunknak akarunk megtartani."

Keresd a fényt! Terjeszd a fényt! Oszd meg kedvességed, mosolyod, szereteted másokkal!

Mai kérdésem: Hiszel Istenben? Én igen.

Istennél, (Univerzumnál) minden lehetséges.

Várom a csodát. Várd a csodát Te is.

Tudom, hogy a megfelelő helyen, a megfelelő időben leszek és rámtalál, addig meg szívvel lélekkel teszem a dolgom.

Ma csendesebb, érzékenyebb a napom, emelkednem szükséges.

Ha mindenkinek az életébe történik jó, és új dolog szept. 12-ig, az enyémbe is fog. (Az oly közel, addig meg úgyis ezer a munka a változásokért, a ZÖLD FORDULATIG. Vigyor

2010.aug.17.

A pénz hatalom. -Mit teremtenek vele, mire használják?

A nagy cégnek nem fontos a higiénia és a tisztaság(kivül se belül se)

A heti egy takarítás csak arról szól: a fővállalkozó és csatlósainak zsebébe kerüljön egy adag pénz, valamilyen címen????

Kemény nap, az igazságért.

3 hónapja nem fizetnek a fönökeinknek a munkánkért, úgy gondolják...

Kiállni mindenki igazáért, kolleganőim és főnököm érdekeiért is.

Mikor lesz fizetés?

Hogyan élhetünk bőségben,hogyan programozd magad át, hogy megérdemled, nem csak ez jut, ha még azt sem fizetik ki a minimálbért a munkáért? 

-kérdések, amikkel ők nem foglalkoznak: - devizahiteled?  - beiskolázás?

-rezsiköltségek?...

HATALMAT VÉGRE AZOK KEZÉBE, AKIK JÓT TEREMTENEK, MÁSNAK IS, NEM CSAK MAGUKRA GONDOLVA.

Nem is gondolnak bele, megteremtik családjuk és gyermekeik számára a pazarló bőséget és ezzel el is szigetelik őket az emberektől...

A félelem egy összezsugorított életformát hoz létre.

A szeretet pedig egy kiterjesztett világét.

A túlélés kulcsa:hogy pozitívak maradjunk, feltöltődve az élet szeretetével, még ha a külvilág kilátástalannak is tűnik.

Részlet:

- Köszönjem meg, hogy ezt Te kívántad nekem ?

 A fekete herceg lehúzná világába, ne ő emelkedjen a fény felé.

/Küzdelem a gyülölet érzése ellen, ne érezzen még haragot sem iránta, tisztítani, szeretetet érezve,hiszen akkor olyanná válik mint őés a világába kerül./

- Nem árthatsz nekem.

- Vedd már észre, csupa kedves és jó érzésű ember vesz körbe, hálás lehetsz érte.

2010. aug. 18.

Kalandozások céljaink birodalmában, mit szeretnénk.Vigyor

Tervezett szép jövőnk.

Du és este: gyűjtöm tovább tőletek mit változtatnátok meg, jó ötleteitek a virágzó, fejlödő településünkért. Sok jó baráti beszélgetés nálatok.Vigyor

2010.aug.19.

Üzenetem neked: Vedd már észre milyen képességeid vannak, mekkora hatalmad van, és kérlek teremts élhetőbb világot. Tegyél naponta családod, barátaid, munkatársaid és környezetedben élőkkel valami jót.

Válj még jobb emberré!

Ha még nem jöttél rá, te teremted meg a világ szenvedős felét, az önzést, " a nincs is feketét". Sérelmeid miatt kialakítottál egy képet és ezt sugároztad kifelé, és találtál is hozzá "szóvivőt" ( E) , aki terjesztette hirdette a te világod, mert ő téged akart.

Javítsd ki a hibát, amit gondoltál, mondtál, tettél másokkal kapcsolatban.

Tisztítsd ki magadból a részt, szeretettel.

Légy a változás a világba, FONTOS FELADATOD. Amit gondolsz az a valóságod.

Mit szeretnél? Melyik világot ? Magadnak minek akarnál rosszat és másnak?

Rájöttem a hatodik lakatra is, láncra ami fogvatartott téged abba a világba amiben éltél. Lépj ki a tartályból, mielőtt belefulladnál...

Re: Revizíó - emlékszel...

Szövevényesebb Seherezádé története, egyre több apró részlettel.            /mély emlékek, képek/

Még több kérdés: ...

- szabad szellem, tiszta lélek, épp test

- Mesterem óriási tudásaVigyor

- értelek: önbizalmam megtörésére törekedett

Meglepetések, nyitott zsilippel- rákapcsolódva az örömkorforgásra, Salamon tanításai szerint, mintha nekem súgná.

2010. aug. 20-21-22.

3 napi történések, beszállva MÁR ÚJBÓL az örömkörforgásba.

Csodás napok.

Noémi Virág sohase még c. száma Vigyor

„ Örülj velem, mert minden olyan szép"

Várom a csodát, és mivel már régebben húú mikor is  feladtam a rendelést az Univerzumnak, olyan helyzetekbe, történésekbe hoz, mivel közelebb visz célom beteljesüléséhez, Cselekszem, amit ösztönösen érzek ( letisztulva megérzések, sugallatok)

Hihetetlennek tűnhet, de ez a rácsodálkozás erősít, felemel Vigyor

Amiben igazán hiszel bekövetkezik, mert hited idézi elő.  És akkor még itt a fényháromszög együttállás az öt elemmel Vigyor

Hozzád vonzák amire vágysz, de közben „ takaríts, tisztíts" legyen helye tiszta lelkedbe szabad szellemedbe érkezni"- ez csak az én személyes üzenetem. „ Dobj ki" minden régit, amire nincs szükséged. Vicces ,de ha az én háztartásomra gondolok épp, amióta szerveztem a veszélyes hulladékgyűjtést tömegesen és egymás után adják meg magukat az elektromos berendezések.. Ragaszkodnak egymáshoz a régiek, mennek utánukVigyor Majd veszek green technológiásat. Addig is vissza a természethez. Egyszerűen, energiatakarékosan, tisztán Vigyor

 A változtasd meg az elméd, megváltozik a tested, miről szól:

Az agyad egy operációs rendszer vagy a központi vezérlő, de elmédnek nem kizárólagos székhelye.Az elméd valójában testedben mindenütt jelen van. Ezért igenis tárolsz megrekedt emlékeket és elzárt érzelmeket. Szabadítsd fel a tested, felszabadul az elméd! Szabadítsd fel az elméd és felszabadul a tested!

A vonzás törvénye müködése közben, amikor régen történt eseményeidről beszélsz gondolatban továbbra is áldozatuknak érzed magad, akkor megerősíted a negatív energiákat még többet vonzol belőle magadhoz. Pozitív érzéseket használva, adj új lendületet a feléd áradó jó dolgoknak.

 A kulcs a megtisztulás és feleszmélés tíz módszerében segít. Megtalálsz benne mindent személyiséged fényesedéséhez.

Kaland, ami varázslattal és csodákkal teli élethez vezet. Vigyor

Rájöttem és megírták : Nem velem, hanem értem történtek a dolgok, hogy segítse felemelkedésem, fejlődésem. Eljussak jelenlegi helyzetembe.

Csodákat vonzzak magamhoz.

X és Y csak saját programja szerint cselekedtek, a történet összefonódott közös fejlődésük érdekében.

KÖSZÖNET, HÁLA ÉRTE.

A maradéktalan megbocsátás ( a tanítások szerint is) annak megértése semmi rossz nem történt, talán rossz dolognak ítélted meg. (a múlt része) Sőt inkább, így védtek meg ŐK.( oly szerettettel lila ködöm)Vigyor

Ha továbbra is ragaszkodsz az adott személyhez vagy eseménnyel kapcsolatos ítéleteidhez, saját energiádat emészted fel, inkább használd az energiád pozitív dologra, hogy hozzád vonzák a jót, amire vágysz mindent.

A ragaszkodás valamihez, valakihez a múltban, bent tart téged abban a világban amiben éltél...

A gondolataid teszik azzá a világod, hogy ott vagy abban a sötétragacsos elvárásokkal teli, önző világban, ahol a szenvedés és a gonoszkodás vesz körbe, hogy te urald ott a világot.

Gyere ki a fényre, tisztítsd le magadról a rád rakott rétegeket, amik nem hagyják, hogy szabadon szikrázzon szivárványos fényed. Képességeidet használva csodás világot teremts, amire születtél. Szívedben a kód. MINDENKINEK. - és akár hiszed, akár nem mielőtt ide születtél volna, te választottad. Ez a legérdekesebb benne. Sokkalta többek vagyunk, mint gondolnánk. Fátyol takarja emlékeink (reinkarnáció) tisztán a fátyol fellibben.

Mai üzenetem nektek:  Amire vágysz az kevesebb erőlködéssel és szorongás nélkül is felbukkan az életedben.

2010.aug.23. hajnalban

Puzzle: Minden a megfelelő helyre

Az Lmp- ben is, mert a megoldás kulcsa megfelelő kezekben, hogy igazságosabb élhetőbb világot teremtsenek.Társadalmi és környezeti igazságosság, fair világ,virágzó, felemelkedő Magyarország.

Fontos a legmegfelelőbb emberek képviseljék az LMP-ét, az embereket.

Mert először a közvetlen környezete az embert, a képviselőt nézi, mit és kit képvisel és nem szabad, hogy ott is megbújjon olyan, aki a saját önös érdekeit és a hatalmat akarja megszerezni( a teremtés csillaga elleni erőt képviselje).

2010.aug.24-től az INSPIRÁCIÓ menüpont alatt találod a folytatástVigyor

És

2010. szept. 1-től folyt. : http://www.jokorjottesovilaga.hupont.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 21
Heti: 87
Havi: 1 033
Össz.: 297 136

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Naplóm 2010.----tól majd
Üzenet a hegyről - © 2008 - 2019 - jokorjotteso.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »