Üzenet a hegyről

Mindennapi gondolatok a virágos Magyarországért és a szivárványkövek fényesítéséért...

Szeretek az ihletettség állapotában lenni.

Te inspiráltál engem, KÖSZÖNÖM.

SzeretlekVigyor SzeretettelVigyor Te irányítottál azzal amit mondtál vagy nem mondtál ki, azzal amit tettél vagy nem tettél meg.Vigyor Minden okkal történik, véletlenek nincsenek VigyorTudodVigyor

                                                                           

Élj a Szellemben!A Szellemből fakadtál, és az ihletetség eléréséhez hasonlóbbá kell válnod a forrásodhoz.Úgy kell élned hasonlatosabbá válj Istenhez!

Íme,egy rövid mese A szív ébredésé-ből a Szellemben való életről:

A hívő térden állva várta, hogy a tanítvánnyá avassák.A guru a fülébe suttogta a szent mantrát, és figyelmeztette, hogy el ne árulja senkinek.

-Mi történik, ha megteszem?-.kérdezte a hívő.

-Akinek csak elárulod a mantrát, az megszabadul a tudatlanság és szenvedés rabságából, te azonban kizárod magad a tanítványok közül és elkárhozol- felelte a guru.

Amint a hívő meghallotta e szavakat, rohant a piactérre nagy tömeget gyűjtött maga köré, és mindenkinek füle hallatára elismételte a szent mantrát.

A tanítványok később beszámoltak erről a gurunak, és követelték a férfit űzzék ki a kolostorból engedetlenségéért.

A guru elmosolyodott, és így szólt: - Neki nincs szüksége semmire, amire én megtaníthatom.A cselekedetével bebizonyította, hogy guru ő a maga módján.

Születésekor a Természet fizikai testet adott az embernek.Valahol létezik az eredendő, Istentől kipattanó égi szikra, mely újra fellelvén tudatos szellemévé válik /RODNEY COLLIN: A tudatos harmónia elmélete/

IHLETRE GYÚLVÁN..SZUNNYADÓ ERŐK,

KÉPESSÉGEK ÉS ADOTTSÁGOK KELNEK ÉLETRE,

ÉS FELFEDEZED, HOGY SOKKALTA KIVÁLÓBB EMBER VAGY

MINT AMILYENNEK VALAHA IS ÁLMODTAD MAGAD.              (Patandzsali)

 A saját életünkön is túlmutató erő

A spirituális lényeg a Forrásunk, mely földi énünkhöz képest ragyogó és döbbenetesen nagyszerű.

Amikor ihletettek vagyunk összeköttetésben állunk ezzel az erővel, mely minden szempontból felette áll fizikai lényünknek.Célunkat a Szellem birodalmában jelölték ki, és nagyszerűségünk is a Szellemben tündököl teljes fényében.

Amikor megérezzük akkor elfogadjuk ezt a rajtunk átfogó, kiterjedtebb energiamezőt, újra csatlakozunk hozzá..

Naplóm folytatása itt:

2010.aug.24.

Inspiráció, mai téma: KÖVEK - Az én szútráimVigyor

Kövek, amiket cipelsz, sérelmek, amit életed során összegyűjtöttél, kinek több kinek kevesebb, mit hogyan tudott feldolgozni. Tisztítsd ki magadból, tedd le, ne cipeld tovább...Megoldás érzelmi felszabadítás technika. A betegségek lelki okokra vezethetők vissza.

Tüneti kezelés vagy le a gyökeréig,a probléma megszűntetése, megoldása?                                                                                                 A negatív érzelmek energiablokként szervezeted valamely részén. Meridián pontokon való kopogtatás ÉFT sokmindenre megoldás, mert visszaállítja a szervezet energiaegyensúlyát, feloldja a blokkot, bárhol legyen testedben.

Kitisztít testileg, lelkileg. Szó szerint méregtelenít, a benned felgyülemlett mérgeket, sérelmeket, gyűlölködés érzését tisztítja ki.

Tudat- beteg erdő fái (miről- mit gondolsz)

Újraprogramozás, tudatváltás- régi , beteg fa kivágása, újratelepítés.

ÚJ ÉNKÉP KIALAKÍTÁSA- SZIVÁRVÁNYOSAN, kód szerint, nem az ego játéka szerint( mit is próbál elhitetni veled, a kövek megtisztítása szivárványkövek,a ránk rakott rétegek, opálos, homályos rész lehámozása.)

Én gyűjtöm a köveket,(egy tálra),amik hálakövek, tedd te is ezt! Légy hálás egy egyszerű kavicsért is, és hagyd kívül egy tálon, szerencsét hoz, bőséget, áldást. A legegyszerűbbnek, legszürkébbnek tünő is értékes. Mindegyiknek megvan a saját története, amit partra vetett a víz, mint nekünk is megvan a saját történetünk.

Mai idézet: "Te magad vagy az életed, a gondolataid,a megvalósult álmaid. A döntéseid alkotnak téged.Oly korláttalan vagy mint a végtelen világegyetem."

Mesés nap, ihletettség szárnyán... 

2010.aug.25.

- Mikor jössz fény harcosa? Várlak. Ketten erősek vagyunk, kiegészítjük egymást. Érzéseink hasonlóak, te is ma ugyanazt érezted. Hiányzol- még jobban vágyott közelségére, hitte létezik igaz szerelem. Tudta rátalál majd.

A fény harcosa kitart vágya mellett, tudja ki kell várnia a legmegfelelőbb pillanatot. Elindul az ösvényén tovább, tudja összetalálkozik útja társával, s majd együtt folytatják útjukat.  Y - útelágazásVigyor lefordítva = összetalálkozás

2010.aug.26.

Boldog vagy és örülsz, ünnepelsz ( szívbéli érzés) hatalmas energia gyűlik össze benned. Oly sok benned meg kell osztanod másokkal. Adsz bármit is kérnél cserébe. / önzetlen szeretet/

- lelki erő titka ... saját sorsa alakítója, mert képes befolyásolni / újraprogramozni / a tudatalattiját

2010. aug. 27.

Harc a túlélésért - vérszívókkal körbevéve...Ami nem tetszik.

Varázsolok egy szebb, élhetőbb világot, igazságos elosztást, megértő együttérző emberekkel, mert amit másnak okozunk magunknak okozzuk.És, amit adunk az jó és szeretet, 1001-szeresen megérkezik Vigyor

Ha itt végre az ideje az igazságnak..

Varázslatos hétvége, tele tervekkel... Jelek mindenütt. Színezd újra, színezd újra, az életed, ha megfakulna...VigyorSzürkéből szivárványosat...

Merj álmodni, mert az álmok álmodói, meglátják a holnapot. Merj kívánni, mert a kívánság a remény forrása, s a remény éltet bennünket. Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát. Ne félj olyat látni, amit senki más nem lát. Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel... Mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik A Csoda, és a Remény

2010.aug.28.

Jókor jött eső... Derült égből Polly Vigyorhelyett Derült égből ......Bontsd ki szárnyadat, repülj!Vigyor

2010.aug.30.

Még az igazi szárnyalás várat magára, még nincs itt a jókor jött idő....?

Sérült szárnnyal hová? Annyian belekapaszkodnak segítségért, megmentésért, lehúzzák, nehezen emelkedik..

Nevetés, mosoly, vidám pillanatok bent a munkahelyen, (kis családom körében) akikre mindig számíthatok, bohóckodásainkal elűzzük a gyülekekező felhőket.

Lila ködömből álmaim meséi: Hercegem, Zéró energiaházam, Green technológiás berendezéseim, Szívvel - lélekkel végzett kreatív munkám...

- Amióta szerveztem a veszélyes hulladékgyűjtést, sorra adják meg magukat az elektromos berendezések: porszívó, turmix, mosógép Vigyor

- a számítógépet sikerült tuningolnom, csak félig adta meg magátVigyor

Tegnap este a tv-nk is, gyerekeimmel már nevettünk az egészen,hát minek tv? Személy szerint egy jó ideje nem néztem talán már egy éve vagy több is, erre már nem emlékszem, nem fontos, ők is csak pár kedvenc animét..(majd beszerzem nekik dvd-n).

Vissza a természethez, harmóniában a természettel tudatos vásárlóként, felhasználóként..

- reggeli beszélgetés igaz barátommal/ MESTEREMMEL/ világról, életről, politikáról, egyházról, hol Isten pártja?                                                      Szívesen odaadnám neki színes " varázsfilceimet" lilát és rózsaszíntVigyorŐ is színezze a szürke világot, legalább nem lenne oly fárasztó nekem,hogy csak egyedül teszem, segítene nekemVigyor DE majd a Fény hercegem rámtalál és együtt...

2010.aug 31.  új az oldalon:Hívj angyali segítséget! Angyali meditáció ...(feltöltés)-Rendeld meg az Univerzum menüpontban lentVigyor                  A valóságből szőtt történet szerint: A sötétség birodalmában egyedül maradt, saját világában, tele tüskékkel mindenki felé.

2010.szept. 1-től folyt. : http://www.jokorjottesovilaga.hupont.hu/ 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 21
Heti: 88
Havi: 1 034
Össz.: 297 137

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: INSPIRÁCIÓ /küldetésed/
Üzenet a hegyről - © 2008 - 2019 - jokorjotteso.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »