Üzenet a hegyről

Mindennapi gondolatok a virágos Magyarországért és a szivárványkövek fényesítéséért...

Előtte pár gondolat:

A Föld csakrapontjai az egész világon átívelnek. Azt is gondolhatnánk, hogy a keleti tanok gyakorlói részesedhetnek csupán az energiaközpontok csodájában, ugyanis ők azok, akik igazán közel érzik magukhoz ezt a filozófiát.

A bolygónkon elhelyezkedő csakrapontok kelettől nyugatig mindenhol ott vannak, nem csak a buddhista szellemiségű emberek közelében. Ebben is megnyilvánul a világ bipoláris rendszere.


A nepáli papok 2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért. Most "vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt."
A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a magyarokhoz:
"Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"

 

Sárkányvonalak

Az ősi tudás szerint úgynevezett Szent György-vonalak (Sárkányvonalak) hálózzák be a Földet. Ezek energiarendszerek, egyfajta rezgések. Ahol a vonalak metszik egymást, azok az akupunkturális pontok, hasonlóan az emberi test akupunkturális pontjaihoz. A többszörös vonalkereszteződések egyszersmind szakrális, szentnek tekintett helyek. Ilyen az angol Stonehenge, a görög delphoi jósda, a perui Machu Picchu, az egyiptomi Kheopsz piramis. 
A Kárpát-medencének azonban egyedülállóan kitüntetett szerepe van a Sárkányvonalak rendszerében. Itt ugyanis az akupunkturális pontoknak olyan sűrűsödése fedezhető fel, amely páratlan a Földön. Pilisben található a Föld szívcsakrája, vagyis az energiavonalak csokra.

A világ csakrapontjai

· GYÖKÉR CSAKRA: Jeruzsálem. Archaikus képben úgy jelenik meg, mint a Mágus (akár Jézus), aki megállja a helyét a földön és a túlvilágon, és aki tökéletesen elvégzi a dolgát.


· SZEX CSAKRA: Andok. Ezt régen a maják működtették. Azt mondják, hogy ezért nem találtak csontvázakat tőlük, mert kollektívan más létsíkra vándoroltak.


· NAPFONAT CSAKRA: Ausztrália, mely jelenleg nem működik. Ezen a területen az őslakosok telepátiát használtak ahhoz, hogy nagy távolságokban is kommunikálhassanak egymással, és harmóniában éljenek.


· SZÍV CSAKRA: Magyarország, Pilis. A csakrák „közepe". Minden magyar embernek kötelessége, hogy óvja a Föld szívcsakráját, melyet saját szívcsakrájának védelmével is elősegíthet.


· TOROKCSAKRA: India· HOMLOKCSAKRA: Bermuda-háromszög: a harmadik szem helye, melyről az embereknek javarészt a rejtélyes eltűnések jutnak az eszükbe, melyek a mai napig nem tisztázottak.


· KORONACSAKRA: Tibet, ahol a szellem összekapcsolódik a felsőbb szellemiséggel. Itt nyílik meg az univerzális tudat kapuja. A tibeti buddhisták is a transzcendentális tudásra, a megvilágosodásra törekednek évezredek óta.Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni.
Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre.
Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"

 

Seherezádé lánya ír:


Dobogókő


 Az ezoterikus tanok szerint itt futnak össze a Föld erővonalai, itt található a Föld szívcsakrája. Egyesek szerint, fülünket a sziklákra téve hallhatjuk a Föld szívverését. A Dalai Láma Magyarországra érkezésének első színhelye. Nemcsak a gyönyörű természet, de a legenda, az ezoterikus vélekedés is egyre több látogatót csalogat Dobogókőre, ahol a Föld szív dobog.  A Dalai Láma a következőket nyilatkozta mikor itt járt: „A tibeti szemlélet és magatartás a Szent Tudás többi hajtásához hasonlóan a Mindenséget egységben, Egynek látja és éli.Az útvonaltervező több km gyaloglással mutatja be az utat. Amikor mi arra jártunk egy másik útvonalon mentünk. Fönt Budapesten metróátszállásokkal el kell jutni a Szentendrei HÉV-ig. A HÉV-vel Pomázig utazni, majd az ottani busszal irány Dobogókő. Hamár ott vagyunk rengeteg látnivalót találunk. Egy napra nem is érdemes menni. Ott van például a Turista emlékpark, ahol megtalálhatjuk azt az I. világháborús emlékművet amit még az elhunyt természetjáróknak állítottak. Meglehet csodálni még a kilátót, mely páratlan kilátást nyújt az arra érkezőknek. Közelében található a Siketnémák Mária Kegyhelye. Ide is lementünk és egy kis, cuki, vörös cicával játszhattunk. Aki siet, még megtalálhatja...

By: Aya

folyt. köv.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 21
Heti: 125
Havi: 1 071
Össz.: 297 174

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Föld csakrái Irisztől alias Ayától
Üzenet a hegyről - © 2008 - 2019 - jokorjotteso.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »